Case: Shiki Sushi & Lounge

locatie : Rotterdam, Nederland

Type : Horeca

oppervlakte : 680 m2

partners merken: Loxone

Geautomatiseerd :

  • Verlichting
  • Audio

Shiki Sushi meets Loxone

Maak kennis met Shiki Sushi & Lounge, een pareltje in het bruisende Rotterdam. Vanaf je één stap binnenzet in dit mooie pand, word je overrompeld door een buitengewone ervaring. Lekker eten en een mooie omgeving beloven een geslaagde avond. Dynamiek, innovatie, sfeer, belevenis en stijl gaan hand in hand.

Voeg hier nog de innovatieve Loxone technologie aan toe en je creëert gegarandeerd iets moois. Laat ons dit project even bekijken.

Case Shiki Sushi & Lounge lente Panorama-4

Adembenemende lichtstemmingen

Wat meteen opvalt in dit commerciële project zijn de wondermooie lichtstemmingen. Mooie warmwitte stemmingen of gekleurde sferen doen je helemaal wegdromen. Per thema worden het restaurant en de lounge volledig omgetoverd dankzij talrijke LED Strips en RGBW LED Spots. Dankzij Loxone gebeurt dit heel eenvoudig.

Een droom van een SmartHome

Slimme toegangscontrole dankzij de NFC Code Touch

Shiki Sushi & Lounge heeft twee poorten die gebruikt worden door de eigenaars, het personeel en de leveranciers. De eigenaars wensen niet op elk moment van de dag aanwezig te moeten zijn om bevoegde mensen binnen te laten. Hiervoor wordt de NFC Code Touch van Loxone handig ingezet.

De achterpoort geeft toegang tot een ruimte met buitenkoelers waar de leveranciers op vaste tijdstippen hun vracht kunnen aanleveren. Buiten deze tijden hebben zij geen toegang wat een extra veiligheid garandeert. Bovendien kan men via het logsysteem altijd opvolgen wie wat wanneer geleverd heeft.

Verder zijn er ook tijden voorzien voor alle medewerkers die dan op bepaalde tijdstippen gebruik kunnen maken van de poort vooraan om de werkvloer te betreden.

Case Shiki Sushi & Lounge lente Panorama -4 traptafel
Shiki Sushi & Lounge quote foto

We wilden altijd al een slim gebouw, dus de keuze voor Loxone was snel gemaakt bij de oprichting van Shiki Sushi & Lounge. Van temperatuurmonitoring, tot slimme toegangscontrole, tot mooie lichtstemmingen, dit wordt intelligent aangestuurd door de Loxone oplossing. Als ik moet kiezen voor een favoriete toepassing is dat zeker en vast de mate van controle over onze verlichting. De Loxone App gebruiken we hier dagelijks voor.

Yu-Jiang Zhao
Oprichter, Shiki Sushi & Lounge

Verder in dit restaurant en lounge …

Monitoring van de temperatuur & luchtvochtigheid
In verschillende ruimtes is de exacte controle van de temperatuur en luchtvochtigheid mogelijk. Dit is heel belangrijk voor bijvoorbeeld de koel- en vriescel van het project. Bij eventuele niet gewenste afwijkingen, worden de nodige meldingen en alarmen gegeven. Bovendien is er steeds een log van de temperaturen.

Ventilatiesysteem
In deze bizarre tijden van de corona pandemie is ventilatie des te belangrijker. Het controleren en eenvoudig aan en uit zetten van het ventilatiesysteem is hierbij een groot pluspunt.

Monitoring van de temperatuur
In verschillende ruimtes is de exacte controle van de temperatuur mogelijk.

Schakelen apparatuur en energiemonitoring
Nooit meer vergeten bepaalde apparaten van het stroomnet te halen. Sluipverbruik wordt hierdoor verleden tijd.

De Loxone Partner

De integratie van Loxone op deze unieke locatie is te danken aan Peter Bodde van PB Company. PB Company werkt standaard samen met Loxone voor de realisatie van Smart Homes en Buildings.

Smart home Ontwerper (c)Loxone_Customer-Consulting_5

De samenwerking met onze klant hebben wij als zeer prettig en opbouwend ervaren. Je leert de belangen van de klant steeds beter kennen en de flexibele mogelijkheden van Loxone zorgen ervoor dat je telkens weer aan de behoeften van de klant kunt voldoen. Het project blijft ook groeien en wij worden steeds weer gevraagd.

Peter Bodde
Zaakvoerder, PB Company

Laten we het hebben over jouw Loxone project

Wij beantwoorden jouw vragen over de mogelijkheden van de Loxone technologie – of het nu gaat om eengezinswoningen, restaurants, appartementen, kantoren of speciale toepassingen zoals brouwerijen. Laat jouw gegevens achter en wij nemen met plezier contact met je op.