Smart home audio

  • Ontwerpen volledig op maat
  • Professionele alles-in-1 oplossing
  • Volledige ontzorging
  • Naadloze afwerking
  • Efficiënt en snel

<h2>Uw audio centraal geregeld in uw bedrijf of huis</h2>
Met een smart home audio server van SmartHome Expert, regelt u uw muziek makkelijk en centraal. In combinatie met hoogwaardige speakers die naar uw wens geïnstalleerd worden, draait u geluiden en muziek waar en wanneer u dat wilt in uw bedrijf of huis. En dat allemaal met de hoogst mogelijke geluidskwaliteit.

Smart home Multiroom Audio CO-Random-Speaker@2x

Smart home audio voor elke ruimte

Smart home audio is overal toepasbaar. Of u het nu thuis wilt, voor uw kantoor, restaurant of hotel. Met smart home audio van SmartHome Expert groepeert u zoveel geluidsgroepen als u wilt om zo synchrone geluidswerelden te maken voor elke ruimte. Zo krijgt u muziek of geluid A in de woonkamer en muziek of geluid B in de slaapkamer. Wilt u het systeem instellen als wekker? SmartHome Expert zorgt voor een subtiel oplopende geluid of muziekje zodat u rustig aan uw dag begint. U kunt zelfs uw zonwering hierop aanpassen.

Ook voor waarschuwingssignalen en veiligheid

Naast muziek en geluid is smart home audio ook goed voor de veiligheid. Het geluidssysteem kan bij nood een akoestisch alarmsignaal geven dat afgaat in elke gewenste ruimte in een gebouw. Denk hierbij aan inbraak, brand, rook of water. Ook is een waarschuwingsmelding mogelijk dat u waarschuwt als bijvoorbeeld de kookplaat nog aanstaat.

Voor comfort en communicatie

U stelt smart home audio makkelijk in om in door u gekozen ruimtes geluid weer te geven. Zo kunt u de deurbel laten klinken in een door u aangewezen ruimte. Wel zo handig als de kinderen al op bed liggen. Ook gebruikt u makkelijk een intercom om bijvoorbeeld een vergadering aan te kondigen of om mee te delen dat het eten klaar is.

Een droom van een SmartHome

Voordelen van smart home audio van SmartHome Expert

Uw smart home audio laten installeren door SmartHome Expert heeft veel voordelen, waaronder:

  • systeem op maat voor bij u thuis of op kantoor
  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Persoonlijk contact en advies
  • Praktische alles-in-1 oplossing
  • Een intelligent smart home audio systeem

Smart home audio voor iedereen

Veel mensen denken onterecht dat smart home audio producten voor rijkere mensen en grote bedrijven bedoeld zijn. Daar hoeft u niet bang voor te zijn! Ze worden steeds toegankelijker voor een breder publiek. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van smart home audio voor uw huis of bedrijf? Neem dan gerust contact op met SmartHome Expert.

Meer weten over smart home audio?

Nieuwsgierig geworden hoe we uw huis of bedrijf van smart home audio voorzien? Neem dan snel contact op met SmartHome Expert voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bereikt ons telefonisch op 06 – 21195452. Of mail ons op info@smarthome-expert.nl. We bespreken graag uw smart home ideeën met u!